Tips

Een engelenorakel raadplegen voor al je antwoorden

angles

Engelen orakelkaarten: Grote en kleine Arcana

Orakel kaarten zijn zo oud als de mensheid bijna. Het voordeel van Engelenorakel kaarten is dat ze enorm veel wijsheid met zich meebrengen. Je kunt al jouw belangrijke levensvragen die diep in je hart branden vragen aan jouw gids of aartsengel. De grote Arcana zijn de aartsengelen die met al hun wijsheid liefdevolle boodschappen vanuit het universum door mogen geven. Indien je de kaart met de dood trekt hoef je niet bang te zijn voor de betekenis die hier symbolisch een nieuw begin in je leven voorstelt. Hierbij moet je het oude loslaten en gaan voor een nieuwe start of nieuw hoofdstuk in je leven. Kleine arcana kaarten richten zich meer op element eigenschappen van de aarde zoals vuur, aarde, lucht en water. Deze komen weer aan bod op het antwoord van jouw levensvragen. Je hoeft jezelf alleen maar de concentreren op orakelkaarten en het antwoord komt spontaan in je op. 

Schare Engelen en Aarts Engelen

De schare engelen orakelkaarten zorgen voor een nieuw begin en het volgen van jouw levenspad op de juiste weg met antwoorden en boodschappen vanuit het hart door de engelen. Hierbij draait alles om licht, liefde en welvaart in jouw leven. Iedere aartsengel communiceert over een bepaald onderwerp naar jou toe. Denk aan healing, geld, communicatie en bescherming tegen duistere gebeurtenissen. Op elk vlak kun jij van de 15 aartsengelen een bijzondere boodschap verwachten. De aartsengel beschermd jou altijd als je hem of haar aanroept. 

Gezegende Engelen

Deze bijzondere engelenkaarten zorgen ervoor dat jij de weg volgt via je spirituele pad vol liefde. Je legt een bijzondere band met het rijk der Engelen en leert hun boodschappen te ontvangen en interpreteren in jouw leven. Je leert helen met behulp van engelen energie en legt een ware bijzondere verbintenis.

Geef een reactie