AlgemeenLifestyle

Verwen jezelf door een motorboot te huren in Friesland!

In Friesland draait alles om water; geniet van het uitzicht op het meer vanaf je eigen boot. Vandaag ligt de wereld eventjes aan jouw voeten! Bezoek de levenslustige dorpjes of relax van de brandende zon. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Wij vertellen je graag meer. 

Bezoek de bijzondere steden

Friesland is een geweldige regio om te bezoeken en we hebben de lijst met aanraders voor je op een rij gezet. Ben je bijvoorbeeld al wel eens bij het Fries Openluchtmuseum geweest? Hier ontdek je meer over de oude levensstijl van de Friese bevolking! Ook is er genoeg musea in plekken als Workum en Harlingen. Op deze locaties vind je verschillende historische hoogtepunten van de gehele regio rondom Leeuwarden. Na je bezoek kun je het centrum in om te genieten van de overheerlijke restaurants. Zo eindig je de dag pas met een tevreden gevoel!

Geniet van de heerlijke stranden!

Friesland is de ideale bestemming als je op zoek bent naar mooie, zachte zandstranden. Vind je het ook zo heerlijk om gewoon neer te kunnen ploffen op een strandbed? Met een goed boek onder de parasol? Wanneer je ervoor kiest om een motorboot te huren in Friesland zijn er genoeg van dit soort stranden waar je naartoe kunt varen. Parkeer je boot bij de jachthaven en laat de kinderen erop uit in het speeltuintje dat binnen handbereik is. Zo kun jij genieten van je eigen rustmomentje!

Actief erop uit? Je eigen motorboot huren in Friesland!

Op zoek naar een mooie zomervakantie over de Nederlandse wateren? Een uitstekende keuze! Om hier het ultieme uit te halen kun je ervoor kiezen om je eigen motorboot te huren in Friesland. We helpen je graag bij het plannen van de perfecte vakantie. Daarom raden we het je aan om eens een kijkje te nemen bij onze interessante blogs. Hier vind je meer over de spannende vaarroutes. Gun jezelf de plezierreis die je verdient!

Geef een reactie