Algemeen

De meest geschikte pakketbrievenbus voor jou!

Brief

Als je niet alleen veel post maar ook vaak pakketjes binnenkrijgt is het natuurlijk handig om een pakketbrievenbus aan te schaffen. Zo voorkom je dat als je vaak niet thuis bent pakketten bij de buren of afhaalpunten worden afgeleverd. De postbezorger kan gewoon jouw pakket afleveren op jouw adres wat voor zowel de bezorger als voor jouzelf erg fijn is. Als het op een afhaalpunt wordt afgeleverd is het pakket ook met één dag vertraagd terwijl je jouw pakket het liefst dezelfde dag nog wil ontvangen.

Met of zonder slot?

Zo begin je natuurlijk al bij de eerste belangrijke keuze en dat is of je de brievenbus met of zonder slot wilt hebben. Er zitten verschillende voordelen aan beide opties. Zo is de optie met slot erg fijn omdat je de brievenbus op dagen dat je geen pakket verwacht gewoon op slot kan doen. Omdat er op veel pakketbrievenbussen een draaislot zit kan de postbezorger na het afleveren de brievenbus weer ‘op slot’ doen. De brievenbus is natuurlijk niet volledig afgesloten omdat deze met de sleutel weer echt op slot gedaan moet worden.

Het voordeel van een brievenbus zonder slot is dat je je geen zorgen hoeft te maken of je de brievenbus wel van het slot hebt afgehaald. Want als je dit namelijk niet hebt gedaan kan de postbezorger het pakket alsnog niet bij jou afleveren. Pakketbrievenbussen zonder sloten zijn vaak grote bakken met een klep erop waar de post en pakketten gemakkelijk is gedeponeerd kan worden.

Welke kleur?

Ook is het natuurlijk belangrijk om te bepalen welke kleur je precies wilt hebben. Zo zijn er veel kleuren verkrijgbaar en daarom dus voor ieder wat wils. Je kunt de kleur van de brievenbus goed afstemmen met de omgeving en met het uiterlijk van jouw huis. Daarom zul je geen vloekende kleuren meer voor jouw huis hebben staan!

Geef een reactie