Tips

Dit zijn de grootste voordelen van drone fotografie

Heb je ooit wel eens gehoord van drone fotografie? Dit is een nieuwe manier van beelden maken, door gebruik te maken van een soort mini helikopter. Tegenwoordig zie je deze kleine luchtwezens steeds vaker rondvliegen en sommige hebben zelfs een geweldige camera waarmee ze unieke luchtfoto’s kunnen maken. Maar wat zijn nou de voordelen van drone fotografie en waar kun je het zoal voor inzetten? Hieronder geven we je een aantal tips en ideeën.

Waarvoor worden drones allemaal gebruikt?

Drones worden voor verschillende projecten gebruikt. Bijvoorbeeld voor inspectie van daken, het maken van toffe commercials of het bewaken van de veiligheid. Daarnaast zijn drone ook een fijn  hulpmiddel bij bouwprojecten en voor het produceren van unieke luchtopnames. Met name dit laatste punt is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. Drone beelden worden tegenwoordig super vel gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het laten maken van een commercial, bedrijfsvideo’s, social media, trouwerijen en nog veel meer!

Drone fotografie voor trouwerijen

Een bruiloft is een van de meest bijzondere momenten tijdens een mensenleven. Daarom kan het een geweldig idee zijn om deze speciale gebeurtenis op een unieke manier vast te laten leggen. Hiervoor kun je een drone videograaf huren. Hij of zij maakt prachtige opnames tijdens deze speciale dag en kan een schitterende aftermovie voor je produceren waar je de rest van je leven plezier van hebt. Hoe geweldig is dat?

Social Media

Social Media is de laatste jaren steeds en steeds belangrijker geworden. Zeker voor ondernemers! De nieuwe generatie is ermee geboren en telkens weer ontstaan er nieuwe social media kanalen. Beheer je een eigen bedrijf en wil je de doelgroep graag bereiken? Dan kan het zeker zinvol zijn om drone fotografie te gebruiken voor je social media kanalen. Met name Instagram is hier een super geschikt platform voor. En het leuke is: met de nieuwste drones kun je zelfs verticale beelden maken, waarbij de kwaliteit van je beeldscherm spat!

Bedrijfsfilm laten maken

Ben je eigenaar van een geweldig bedrijf, maar is het soms moeilijk om anderen uit te leggen waar jullie je precies mee bezig houden? Dan kan het zeer nuttig zijn om een bedrijfsfilm te laten maken. Uit recent onderzoek is naar voren gekomen dat een kwalitatieve bedrijfsfilm meer vertrouwen wekt bij (nieuwe) klanten en dat het overgrote deel van de mensen er lovende reacties op hebben. Ook kun je de bedrijfsfilm voor diverse doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan beurzen en het werven van nieuwe medewerkers. Ideaal dus!

Geef een reactie