Tips

Scheidingswanden: de ideale oplossing voor kleine ruimtes

Heb jij een kleine ruimte die je graag op een slimme manier wilt opdelen? Dan zijn scheidingswanden dé oplossing voor jou! Glazen scheidingswanden zorgen ervoor dat je een ruimte in tweeën kunt delen zonder dat het geheel afgesloten wordt. Zo creëer je meer privacy en maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bij Glazz.nl maken wij scheidingswanden op maat, zodat je zeker weet dat het perfect past in jouw interieur.

Voordelen van glazen scheidingswanden

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van glazen scheidingswanden. Zo zorgen ze voor meer privacy zonder dat het geheel afgesloten wordt. Daarnaast zorgen ze ook voor meer lichtinval, waardoor de ruimte optisch groter lijkt. Bovendien zijn glazen scheidingswanden eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, wat het ideaal maakt voor bijvoorbeeld kantoren en openbare ruimtes.

Scheidingswanden op maat

Bij Glazz.nl maken wij scheidingswanden op maat, zodat je zeker weet dat het perfect past in jouw interieur. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten glas, zoals helder glas, mat glas en gekleurd glas. Ook kun je kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals een geslepen rand of een facetrand. Zo kun je de scheidingswand helemaal afstemmen op jouw wensen en interieur.

Montage van scheidingswanden

Het monteren van glazen scheidingswanden is een vak apart. Daarom werken wij alleen met ervaren monteurs die jouw scheidingswand vakkundig kunnen monteren. Zo weet je zeker dat het veilig en professioneel gebeurt.