Algemeen

5 alternatieven voor klassieke condooms

condoom

Iedereen kent wel de klassieke condoom. Geen smaakje, geen speciale ontwerp of kenmerk: gewoon een ‘normale’ condoom. Hier is natuurlijk niets mis mee; het belangrijkste is dat je goed beschermd bent en dat je veilig bezig bent. Wist je echter dat er veel verschillende soorten condooms bestaan? Variatie is altijd fijn, en dat geldt ook in deze situatie. Daarom beschrijven we in dit artikel vijf alternatieven voor klassieke, normale condooms!

Alternatieven voor klassieke condooms

Eens op zoek naar iets anders? Vijf alternatieven voor klassieke condooms zijn:

  1. Ribbel of noppen condooms
  2. Vegan condooms
  3. Smaak condooms
  4. Vrouwencondooms
  5. Dunne condooms

1. Ribbel of noppen

Meer stimulatie? Dat kan met ribbel of noppen condooms! Deze hebben aan de buitenkant ribbels of nopjes die een extra stimulerende gevoel geven voor de vrouw. Veel vrouwen vinden deze extra sensatie fijn.

2. Vegan

Ook condooms kun je vandaag de dag vegan verkrijgen. Er zijn zelfs merken die zich specifiek op het ontwikkelen van vegan condooms richten, waardoor er vandaag de dag meerdere mogelijkheden zijn op dit gebied. Deze condooms zijn natuurlijk duurzaam en een bewuste keuze. 

3. Smaak

Een lekker smaakje aan een condoom is in meerdere situaties fijn voor beide partijen. Het maakt de ervaring voor velen ook net even wat beter. Wat betreft smaken kun je het zo gek maken: van een lekkere aardbei smaak tot chocolade. Voor elk wat wils dus!

4. Vrouwencondooms

De gemiddelde persoon kent het condoom als een product dat door een man wordt gebruikt. Er bestaat echter ook het vrouwencondoom! Dit is een soort zakje met twee rubberen ringen. Deze worden ingebracht bij de vrouw. Hoewel het condoom waarschijnlijk altijd vaker door mannen zal worden gebruikt, is dit zeker een interessant alternatief.

5. Dunne condooms

Een nadeel van het gebruiken van condooms is voor sommigen dat het minder echt voelt. Wil je meer voelen en directer contact? Kies dan voor een dunner condoom. Er bestaan verschillende diktes, dus het is vrij eenvoudig om een condoom te vinden dat dunner dan een klassiek condoom is. 

Van ribbel of noppen condooms tot dunne varianten: Met deze 5 alternatieven voor klassieke condooms heb je meer variatie en kun je een keer wat anders proberen. Wil je direct een van deze alternatieven proberen, bestel dan condooms op een betrouwbare webshop, zoals www.condoom.nu. Natuurlijk bestaan er nog meer soorten; er is altijd wel iets nieuws te vinden wat je nog niet eerder hebt gebruikt. Zo houd je het veilig én spannend!

Geef een reactie