economieMannenTips

De meest gewilde give-aways op beurzen

gewilde give-aways

Sta jij met je bedrijf op een beurs? Dan is het verstandig om je bezoekers weg te laten gaan met give-aways zodat ze jouw bedrijfsnaam zullen onthouden. Give-aways met jouw logo erop zijn daarom onmisbaar op een beurs. Echter wil je natuurlijk dat de beursbezoekers jouw give-aways aannemen, maar daarna ook bewaren zodat het niet direct in de prullenbak beland. Maar voor welke cadeaus kun je dan het beste gaan? Wij vertellen het je!

Investeer in relatiegeschenken

Iedereen vindt het leuk om een cadeautje te krijgen, mits het niet in de weg zit. Kies daarom niet voor een groot cadeau, want dat zullen bezoekers niet meenemen of niet lang bij zich dragen. Het is daarom belangrijk om voor kleine en handige artikelen te kiezen. Het blijkt dat investeren in give-aways loont, dus je hoeft er ook niet op te bezuinigen. Relatiegeschenken zijn er in alle soorten en maten en daarom is het belangrijk om het succesvolste relatiegeschenk uit te kiezen. Denk daarom goed na over de volgende vragen: wie wil je bereiken? Wat wil je zeggen? Wat wordt dagelijks gebruikt?

Je dagelijkse gebruiken

Denk eens een dag bewust na wat je gebruikt. Dit is bijvoorbeeld een pen, een fles water, een koelkastmagneet, een notitieblok en een koffie kopje. Tegenwoordig maakt het niet uit wat voor artikel het is, want alles is wel te bedrukken met je logo. Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers het snelste een pen meepakken van een beurs omdat je dit gemakkelijk bij je kunt steken. Daarnaast is een pen natuurlijk onmisbaar en raken ze altijd kwijt.

Wat straal je uit als bedrijf?

Wil je als bedrijf duurzaamheid uitstralen? Ga dan voor een dopper. Deze waterfles is ideaal en wil iedereen hebben, maar zul je toch minder snel voor jezelf kopen. Ideaal dus om een waterfles met logo weg te geven op de beurs, want iedereen zal jouw bedrijfslogo elke dag onder ogen komen. Relatiegeschenken ideeën opdoen is dus eigenlijk nog zo lastig niet.

Geef een reactie