Algemeen

Wat te doen bij een gezonken boot?

Is je boot gezonken? Dan is het van belang dat je zo snel mogelijk actie onderneemt. Wanneer je ons opbelt kunnen wij snel ter plekke zijn. Hoe eerder je erbij bent hoe minder schade er mogelijk kan ontstaan. De boot dient direct boven water geloosd te worden zodat het water overal uitgaat. Alleen zo kun je de schade verminderen. Eventueel kunnen wij de gezonken boot afvoeren indien er teveel schade voor jou ontstaan is. Wij zitten in heel Nederland en België.

Actie ondernemen bij een gezonken boot

Je moet direct actie ondernemen bij een gezonken boot. Wij kunnen op dat moment nog de schade beperken door het hozen van het water uit de boot. Maar ook kunnen wij het of boot lichten en bergen. Onze ophaaldienst kan deze dan in de opslagplaatsen of je kunt hem direct laten slopen. Je ontvang van ons dan een marktconform bod. De prijzen die wij bieden zijn op basis van eerlijkheid en vertrouwen. Wij kunnen dit dan ook snel met je afhandelen.

Afvoeren en leegpompen

Als het bij een van onze locaties in de buurt is kunnen wij direct de boot leegpompen. Dit zorgt ervoor dat je in veel gevallen maar minimale schade hebt. Eventueel kunnen wij deze schade nog verhelpen voor je. Maar je kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Is er toch te veel schade ontstaan? Dan zullen wij een vrijblijvend bod op je boot of schip doen die voor de sloop bestemd is. Je kunt dus snel handelen waardoor je ook weer genoeg tijd hebt voor een nieuwe aankoop.

Het totale gezonken boot pakket

Wij bieden een oplossing voor een ieder die getroffen wordt met een gezonken boot. Naast het inkopen van sloop boten kopen wij ook goed boten in. Doordat wij een netwerk in heel Nederland en België hebben kunnen we jou een eerlijke prijs bieden. Dit geldt ook voor de speedboten. Vaak wil je namelijk zo snel mogelijk van de ellende af. Hoe langer je de boot laat staan hoe meer de schade zich kan uitbreiden. Dit is het laatste wat je moet willen.

Geef een reactie