Algemeen

Wat wordt er verstaan onder schip slopen?

Het slopen van een schip dient op professionele wijze te gebeuren. Er komen verschillende taken bij kijken. Het is niet alleen maar het slopen van het schip wat moet gebeuren. JE moet ook het schip laten ophalen door een bedrijf om het naar de sloop locatie te brengen. Maar ook wordt er veel gerecycled en wellicht dat jij zelf nog wel onderdelen kunt gebruiken. Dit alles gebeurd op een professionele wijze.

Hoe kun je een schip slopen?

Schip slopen? Je kunt ervoor kiezen vrijblijvend een offerte aan te vragen. Hierin kun je ook aangeven wat er allemaal moet gebeuren. De prijs is ook afhankelijk van de dingen die je zelf kunt doen of door een ander wil laten doen. Geef daarom bij de offerte aanvraag aan of je zelf het schip weg kunt brengen of dat wij dit voor je moeten doen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland en kunnen we jouw schip op een duurzame manier gaan slopen.

Waarom mensen een schip slopen

Mensen laten hun schip slopen wanneer het teveel geld kost om deze te laten repareren. Maar ook kan het zijn dat je oude materialen wil hergebruiken voor een nieuw schip. Daarnaast kan een ongeluk op het water veel kapot maken. Ook in dat geval wordt er vaak voor een sloop gekozen. Daarnaast bieden wij een snelle ophaaldienst die ook bij spoedgevallen komt. Dit zorgt ervoor dat je binnen 24 uur van je schip af bent indien dat vereist is. Een afspraak maken zonder spoed is ook mogelijk.

Een bedrijf inhuren om jouw schip te slopen

Wij kunnen jou totaal ontzorgen in het afvoeren van je schip. Dit doen wij door bijvoorbeeld het schip op te komen halen op locatie. Is het een heel oud schip dan is ophalen in sommige gevallen gratis. Echter krijg je dan waarschijnlijk ook geen geld terug voor je schip. Maar heb je een nieuwer schip en wil je er geld voor ontvangen dat kan ook. Of je kunt eventueel zelf wat onderdelen van het schip bewaren voor je nieuwe schip.

Geef een reactie