Tips

Op vakantie onder de 100 euro, hoe doe je dat?

Vakantie

Een vakantie onder de 100 euro, dat kan toch niet waar zijn? Dus toch! Als je maar weet hoe je deze deals vind en waar je op moet letten. Vakantie aanbiedingen zijn er namelijk genoeg, alleen je moet ze wel spotten en snel kunnen beslissen. Met onderstaande tips kan ook jij het voor elkaar krijgen.

Wees flexibel

Een van de belangrijkste dingen om een goedkope vakantie te vinden, is wees flexibel. Als het je niet uitmaakt op welke datum je vertrekt, dan heb je de meeste kans op een goede deal. Zit je wel vast aan een bepaalde datum, maar maakt het je niet uit waar je naartoe gaat, dan kun je ook volop deals vinden. Je kunt bijvoorbeeld ook alvast 2 weken vrij nemen en dan last-minute een aanbieding boeken in deze periode. Grote kans dat je heel veel geld bespaart!

Houd aanbiedingen websites in de gaten

Heb je geen tijd om continue alle aanbiedingen in de gaten te houden, dan zijn er ook websites voor die dat voor je doen. Meld je bijvoorbeeld aan voor de nieuwsbrief van TravelHunter of volg hen op Facebook of Instagram. Dan komen de beste deals gewoon elke dag in je tijdlijn voorbij en hoef je er niet zelf naar op zoek te gaan, ideaal!

Beslis snel

Heb je dan eindelijk zo’n gigantische deal te pakken. Wacht dan niet te lang, want je bent niet de enige. Vaak is zo’n deal snel uitverkocht, of passen reisorganisaties de prijzen aan. En dan is het extra frustrerend. Spreek dus van te voren met je reisgenoot af voor welke prijs je wilt boeken en in welke periode en boek gelijk als je zo’n deal ziet. Als het geen last-minute is, kun je soms ook nog annuleren voor een bepaalde datum. Dan is het helemaal makkelijk, dan boek je en daarna overleg je of jullie echt gaan of het toch nog annuleren. 

Succes met het vinden van een super deal en alvast een fijne vakantie!

Geef een reactie