AlgemeenTipsVrouwen

De praktijk van de buttplug

Toe aan een nieuwe ervaring met een buttplug? Dit is een speeltje wat steeds meer mensen willen gebruiken. Misschien heb je al langere tijd een relatie en merk je dat het op seksueel gebied op instorten staat. Je bent toe aan wat nieuws en daar kan een speeltje je bij helpen. Een buttplug kan dan de oplossing zijn en dan kun je eens kijken wat dat met jou en je relatie gaat doen. Sommige mensen noemen het ook wel een anaal plug en dan kun je ook direct merken waar dat het voor bedoeld is, je moet het namelijk in de anus plaatsen en dat gaat het seksueel genot dan echt verhogen. Het lijkt wel wat op een dildo maar het is vaak korter en de vorm is ook wat anders. Het einde is dan vaak ook wat breder en zo wordt voorkomen dat de buttplug te ver in je anus zal gaan.

Meer over een buttplug

Wat zou je met een buttplug willen doen? Je moet eens goed nagaan wat er allemaal mogelijk is. Je kunt bij jezelf inbrengen maar ook bij je partner, maar zorg er dan wel voor dat je ook genoeg glijmiddel gaat gebruiken. Je moet het allemaal erg rustig opbouwen dus zorg dat je vooral de tijd gaat nemen met en voor elkaar. Misschien is het voor beide nieuw en dan moet je de tijd ook nemen om er aan te kunnen wennen. Breng het rustig in en bereid je ook goed voor op hoe het moet. Bij de speeltjes is altijd een handleiding aanwezig die je goed door moet nemen zodat je weet hoe je het speeltje rustig, optimaal en maximaal kunt gebruiken.

Ervaring opbouwen..

Je kunt zelf ervaring opbouwen met een buttplug, ben jij er klaar voor? Dan kun jij de eerste stap zetten en hier een keuze maken welk speeltje het wordt. Je zou het ook samen uit kunnen kiezen en dan samen voor kunnen bereiden. Als je speeltjes dan worden bezorgd dan kun je samen de tijd nemen om het te verkennen. Verleg samen de grenzen en kijk welke invloed het op je relatie heeft.

Meer weten? Ga naar Nooitmeersaai.nl!

Geef een reactie