AlgemeeneconomieMannenTipsVrouwen

Mooie pennen graveren

Vulpen

Wil je een mooie pen laten graveren? Vaak bij de aankoop van een luxe pen kan je die ook nog is gratis laten graveren. Hoe je het ook wendt of keert, het is en blijft leuk om een luxe pen te krijgen of weg te geven als cadeau. Helemaal als deze mooie pen gegraveerd is met een speciale tekst of datum. Zo blijft het voor altijd een mooie herinnering en het is ook nog is een cadeau waar je echt wat aan hebt. Je zal de pen dan ook altijd kunnen blijven gebruiken, want zodra de vulling leeg is kan je gewoon een nieuwe vulling kopen. Ook straal je wel wat anders uit wat uit als je met een mooie gegraveerde pen voor de dag komt dan met een simpele plastic pen.  

Parker pennen

Parker pennen zijn bij iedereen bekend. Het toonaangevende bedrijf met de bekende vormgeving is bij iedereen geliefd. Er is ook voor iedereen een Parker pen die in de smaak zal vallen. Door de ruime keus in designs en type pennen is de keuze enorm. Of je nu voor je vader een mooie pen zoekt of voor je moeder, en zelfs voor je broer of zus, is een pen van Parker een prachtig cadeau. Laat staan als je er ook nog een persoonlijke gravering in laat zetten. Een Parker pen met gravering is een prachtig cadeau.

Cross pennenset

Cross pennen kun je vergelijken met Parker en bieden weer extra veel keus voor degene die jarig is. Maar ook als bedrijf is dit een leuk cadeau om aan je medewerkers of klanten te geven. Een leuk verhaal om erbij te vertellen: Veel Amerikaanse presidenten schreven met dit merk pen. Dus je geeft ook een stukje historie en gevoel met een Cross pennenset. Zeker wanneer je weer kiest voor de gravering van de pen is dit een mooi cadeau. Je kan kiezen voor een cross vulpen maar voor degene die liever met een balpen schrijft is er ook keuze genoeg. 

Waarom een pennenset cadeau doen? 

Een pennenset is voor iedereen geschikt maar biedt net wat meer dan een ander cadeau. Je geeft namelijk niet alleen het cadeau zelf maar ook een stuk gevoel met dit cadeau. Een pen geven zegt: ik vertrouw in je, bewonder je ideeën en vind ze de moeite waard om op papier te zetten. Ik wens je veel succes met je zaken of met de volgende stappen in je leven en hoop er door middel van deze mooie pen met gravering een deel van uit te mogen maken. Het is persoonlijk en geeft, door de gravering een boodschap of tijdsbeeld mee. Zet er bijvoorbeeld bij de start van iemands bedrijf de startdatum op, of bij iemands verjaardag zijn of haar geboortedatum. Is iemand afgestudeerd? Graveer dan de afstudeerdatum op de pen. Zo’n pen blijft dan een mooie herinnering, van een ware prestatie. 

Geef een reactie