Technology

Waarop letten bij het kopen van een iPhone 11?

Veel consumenten kunnen niet wachten tot de nieuwe iPhone gelanceerd wordt. Ieder jaar staan zij weer in de rij om zo snel mogelijk het nieuwe model in handen te krijgen. Dit jaar konden deze Apple-fans alweer de iPhone 11 kopen. Het gaat razendsnel met de technologische vooruitgang, en dat is te merken. De iPhone 11 is beter dan ooit tevoren, en daar hangt een stevig prijskaartje aan. Zo’n grote uitgave doe je niet zomaar, en dat is precies waarom het verstandig is het één en ander te onderzoeken. Daarom hebben wij voor u hieronder enkele puntjes gezet waar u op moet letten.

Abonnement of niet?

De toestelkosten van een iPhone 11 liggen vrij hoog. Dat is een groot bedrag om in één keer af te tikken, dus willen mensen vaak maandelijks voor de telefoon betalen. Er komt dan een bepaald bedrag bovenop de kosten van uw abonnement. Dit is in principe een lening die je terugbetaalt met rente. Een abonnement is dus op de korte termijn goedkoper, maar op de lange termijn zult u altijd iets duurder uit zijn.

Voordeliger een iPhone 11 kopen

Als je op zoek bent naar een voordelige manier om een iPhone 11 te kopen, overweeg dan om te investeren in een refurbished model. Refurbished iPhones zijn gebruikte toestellen die zorgvuldig zijn gecontroleerd, gerepareerd en opgeknapt, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. Het grote voordeel van refurbished is dat je aanzienlijk kunt besparen in vergelijking met de aanschaf van een nieuw toestel. Bovendien zijn refurbished iPhones vaak voorzien van garantie, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van de functionaliteit en betrouwbaarheid van een iPhone 11, maar dan voor een lagere prijs. Dus, als je op zoek bent naar een betaalbare iPhone 11, is refurbished zeker het overwegen waard.

iPhone 11 uitvoeringen

De iPhone 11 is niet één telefoon. Er zijn namelijk verschillende uitvoeringen, en het verschil ligt voornamelijk in het beschikbare opslaggeheugen. Het is van groot belang om hier goed over na te denken, omdat het geheugen van een iPhone 11 niet uitbreidbaar is. Een grotere opslagcapaciteit kost direct ook meer geld. Het goedkoopste iPhone 11-model heeft dit jaar een intern geheugen van 64GB, wat een aanzienlijke hoeveelheid is voor basisgebruik, zoals bellen en internetten. Als u echter van plan bent veel apps te installeren, foto’s en video’s op te slaan of intensieve taken uit te voeren, kan het overwegen van een model met een grotere capaciteit, zoals 128GB of 256GB, zeer nuttig zijn.

Bij het kopen van een iPhone 11 is het belangrijk om rekening te houden met deze punten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken die past bij uw behoeften en budget. 

Geef een reactie