Lifestyle

Avondje losgaan, genieten maar…

Verliefd

Mocht je wat ouder zijn en je hebt toch zin om eens een avondje los te gaan, wat houd je dan tegen? Je hoeft je nergens zorgen over te maken want vooraf kun je alles al regelen. Lekker met vrienden ergens eten, vooraf reserveren, dan nog even rustig een filmpje pakken misschien of in de bar alvast een drankje doen. Soms ga je gewoon bij iemand thuis zitten en daar genieten, wat kletsen en wat drinken en dan later wellicht naar de plaatselijke kroeg, of gewoon eens naar een andere stad? Pak dan het openbaar vervoer, en zorg dat je daar in de buurt een hotel regelt zodat je niet terug hoeft te rijden. Er hoeft dan niemand rekening mee te houden dat hij of zij de BOB moet zijn. Je kunt gewoon alleen doen en laten waar je zin in hebt, vervoer, hotel, alles is geregeld en dan kan het pret maken dus echt beginnen!

Versieren maar…

Je wil graag iemand versieren, maar hoe pak je dat aan? Een paar mogelijkheden:

  • Oogcontact maken, dan kun je vanzelf zien wat daaruit gaat komen, ga jij de eerste stap zetten?
  • Lief lachen, een goed moment om zo in contact te komen met iemand die je wel leuk vindt.
  • Een drankje aanbieden, en dan kennismaken en een praatje maken. Wie weet past de ander bij je?
  • Aangeven waar je die nacht slaapt, dat is misschien wel een uitnodiging en als je de hele avond al contact hebt kan diegene daar wel eens op in gaan, je weet maar nooit!

Terug naar het hotel..

Zou je alleen terug gaan naar het hotel of samen met iemand? Het mooiste zou zijn dat je samen kunt gaan, dan kun je echt nog de dag mooi afsluiten en nader tot elkaar komen. Kies ook voor Cialis kopen en ervaar wat het met je doet in bed en met je partner. Het is een nieuwe omgeving, andere mensen om je heen en dat kan veel in je losmaken. Laat je lekker uitdagen, maak je stoutste dromen waar en vergeet vooral niet van elkaar te genieten.

Geef een reactie