MannenTipsVrouwen

4 Romantische cadeau ideeën waar je van weg zwijmelt

Romantisch cadeau

De liefde hangt in de lucht, ja ja, daar hoeft het niet perse Valentijnsdag voor te zijn. Romantiek kent geen tijd! Elke dag is een goede dag om je partner te laten weten dat je om hem of haar geeft. Wie wil er nou niet een leuk cadeautje ontvangen. Spontane cadeaus worden vaak als de leukste en meest romantische cadeaus ervaren. Dus je bent super goed bezig! Wil je ideeën op doen voor een romantische verassing? Lees dan snel verder voor een dosis inspiratie en vind een perfect romantisch cadeau!

1.     Geef een moment

Geef een moment? Ja, leest het goed. Tijd voor elkaar vrijmaken is een van de vijf talen van de liefde, dus maak wat tijd voor je partner vrij. Als je een plekje hebt kunnen vinden in je agenda, ben je nog niet klaar. Dit is pas de eerste stap. Je wil namelijk niet alleen een moment geven, maar je wil een herinnering geven. Dat is het doel. Ga dus lekker samen wandelen in het bos of verzin iets anders waar jullie samen van houden. En als je dan toch iets wilt geven, neem dan een thermoskan met chocolademelk mee. Succes gegarandeerd!

2.     Liefde gaat door de…

Maag! Inderdaad. Goed geraden. Nou is niet ieder mens een geboren chef-kok en dat hoeft ook niet. Daarom bestaat er zoiets als uiteten gaan en eten bestellen. Dit is de oplossing voor de kookklunzen onder ons. Nog een extra tipje: zelfgemaakte hapjes doen het ook altijd goed. Dit is makkelijk en er zijn genoeg recepten online. Koop er een lekker drankje bij en je hebt een geslaagd cadeau.

3.     Laat je hart spreken

Ja, wat zouden we hier nou mee bedoelen? Klein hintje: pen en papier. Het is een liefdesbrief! Zo oud als de liefde zelf en nog steeds oh zo effectief. Je hart uitstorten op papier, is een van de meest romantische manieren om te laten merken hoeveel je om iemand geeft. Niemand zal het zelf toegeven, maar stiekem willen we allemaal in ons leven tenminste 1 liefdesbrief ontvangen. Dus pak je pen en schrijven maar!

4.     Bloemetje der bij?

Niet origineel, maar het werkt. Met de kanttekening dat je partner niet allergisch is of een hekel aan bloemen heeft. Voor de gemiddelde vrouw is een bloemetje krijgen een stiekeme wens. Kies een boeket die past bij je partner. Dus als diegene houdt van landelijk, koop dan een veldboeket. Houd diegene van klassieke romantiek? Rozen. Wil je de bloemen spontaan laten bezorgen? Neem dan een kijkje op de webshop van Boeketcadeau voor een ruime keuze aan boeketten.

Dit waren ze dan, we hopen je geïnspireerd te hebben. Vergeet niet lief voor elkaar te zijn!

Geef een reactie