MannenTipsVrouwen

Date-tijd!

Date-tijd!

Vrijdagavond, half negen. De bel van de voordeur gaat en je handen worden nog klammer dan dat ze al waren, je hart gaat sneller kloppen en je voelt je benen tintelen. Wellicht had je het eerste wijntje toch nog even moeten laten staan. Je snelt je naar de voordeur, maar niet te snel en haalt deze van het slot. Je opent de deur en daar staat hij: jouw prins (lees: tinderdate) op het witte paard. Hij knippert een paar keer met zijn ogen en wil je het liefst direct een knuffel geven. Hij vindt dat je een verpletterende eerste indruk hebt gemaakt.’’  Leuk stukje tekst! Maar hoe zorg je er nou voor dat deze woorden beginnen te leven en jouw vrijdagavond er net zo uit ziet volgende week? Hoe maak je een verpletterende indruk op jouw eerste date? Lees met ons mee! 

Kleding

Zorg ervoor dat je kleding exact aansluit bij de activiteit die gepland staat. Een avondje uit gaat hand in hand met een mooie jurk of rok, maar voor op de bank is een broek misschien wat meer casual (en handiger). 

Make-up

Be natural. Té is nooit goed en zo ook niet als het om make-up gaat. Hoewel een net opgemaakt oog en een fijne lippenstift natuurlijk altijd op zijn plaats zijn, is te veel make-up vaak een afknapper voor heren. Let hier dus op voordat je je gezicht te lijf gaat met kwasten en andere attributen. 

Handen

Ja echt, handen zijn belangrijk voor een goede eerste indruk. Ten eerste, zorg ervoor dat je nagels mooi gelakt zijn. Een mooi gelakte hand geeft een vrouwelijk beeld en dat is wat mannen graag zien. Daarnaast kun je er natuurlijk voor zorgen dat je mooie sieraden om je handen draagt, zoals enkele ringen (maar niet te veel!) en armbanden.

Geur

Geur is één van de belangrijkste aspecten waar je op moet letten tijdens een eerste date. En denk dan niet alleen aan deodorant, want daar ga je de oorlog niet mee winnen. Pak uit met een lekkere parfum die goed bij je huidtype past! Als je niet weet die geschikt is, kijk dan vooral even deze parfum top 10 voor dames van Parfumdreams door. 

Haar

Zorg ervoor dat je haar een goede match is met je outfit. Bij een jurkje is het bijvoorbeeld mooi om je haar op te steken of een clip in te doen, terwijl bij een trui een knot meer tot zijn recht komt!

Geef een reactie