TechnologyTips

Je PC of laptop zelf samenstellen

Je PC of laptop zelf samenstellen

Het is een trend om van alles zelf samen te stellen of te personaliseren. Laptops en desktops kunnen hierin natuurlijk niet achterblijven. Zelf je laptops of desktops samenstellen is helemaal van deze tijd. Je leest in deze blog wat de voordelen zijn van een zelf samengestelde PC!

Je PC voldoet gegarandeerd aan jouw wensen

Niets is zo fijn als iets wat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Zeker wanneer je vaak werkt met je PC is het wel zo handig dat de PC precies doet wat jij wil. Daarnaast zijn er ook nog eens veel aanbieders van laptops en desktops en moet je deze allemaal met elkaar vergelijken om tot de beste aanbieder te komen. Er is zóveel keuze, dat het maken van de juiste keuze nog een hele uitdaging is. 

Wanneer je dan een goede aanbieder gevonden hebt, moet je nog kiezen uit alle verschillende Pc’s. Elke PC heeft waarschijnlijk wel iets wat je niet nodig hebt of niet wil hebben. Heb je alles van een bepaald merk en wil je dat je laptop of desktop daarbij aansluit? Of maakt het merk niet uit en wil je een goede laptop of desktop die volledig aansluit bij je wensen? Voor dat laatste kun je terecht bij BTO. Hier stel je je laptop of desktop zelf samen, geheel naar jouw wensen en behoeften. Dit bespaart je een hoop zoekwerk en je hebt gegarandeerd een PC die bij je past!

Direct uitbreiden

De ene heeft genoeg aan een standaard-pc, de ander maakt gebruik van accessoires en wil de PC graag wat uitbreiden. Of je nu een muis wil of een extra scherm, je vindt het bij BTO. Normaal gesproken ga je pas nadenken over het uitbreiden van je PC als je de PC al een tijdje in huis hebt. Wanneer je je PC bij BTO bestelt, krijg je tijdens het bestellen de mogelijkheid om de PC uit te breiden. Je kunt tijdens het bestellen van je PC direct zien welk accessoires passen bij je PC. Zo haal je alles uit je PC en kun je meteen zien wat de totale kosten zijn!

Geef een reactie