Technology

Leuke spellen voor als je je verveelt, 4 tips

iogames

Weet je nog van vroeger op de achterbank van de auto. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is…. blauw. Tegenwoordig pakken we bij een stil momentje snel onze telefoon erbij of gaan we online op de computer. Even door de tijdlijn van social media scrollen, een mailtje of appje sturen of het weerbericht checken. En een spelletje spelen natuurlijk.

Gave grafische games

Voor de grote grafische games heb je een serieus snelle computer nodig. Gaaf natuurlijk. Om alleen of om samen te spelen. Maar het kan ook anders. Via iogames (klik op deze link https://www.iogames.nl/alle-io-games/ )kun je vanuit de browser spelen. Daarvoor hoef je niets speciaals te installeren. Het neemt dus ook geen ruimte op je laptop of computer in beslag. En je hebt wel de meest toffe spellen om gebruiken.

Klaar? Racen maar! 

Voor liefhebbers van auto’s en hoge snelheden is Drift Hunters een aanrader. Je krijgt je de kans om achter het stuur te kruipen van een snelle wagen en te driften op één van de tien gekozen tracks. Bovendien kies je zelf je motor, turbo, versnellingsbak en remmen. 

De ultieme versie van Google street view 

Een klassiek internetspel is GeoGuessr. Je wordt op een willekeurige plek in Google Street View neergezet. Dat kan overal ter wereld zijn. Vervolgens is het het de bedoeling dat je een speld plaatst op Google Maps als je denkt te weten waar je bent. Het is elke keer weer anders, soms makkelijk als het in je eigen buurt is, soms moeilijk als blijkt dat je aan de andere kant van de wereld zit.  

Legendarisch basketbal 

De sportfanaten kunnen aan de slag met Basketball Legends. Alleen of met zijn tweeën. Je speelt met bekende legendarische figuren zoals Stephen Curry en Lebron James. Maak een lay-up of driepunter. Of kies voor een Quick Match als je even niet zoveel tijd hebt.

Slingeren zoals een slang

Verplaats jezelf in het leven van een slang met Slither. Vaak wordt dit spel vergeleken met de populaire arcade game Snake. Het belangrijkste bij dit spel is om op de juiste manier te manoeuvreren. Zodra je met de kop van de slang tegen het lichaam van een ander wezen aankomt, wordt dat andere wezen geëlimineerd. Tegelijkertijd kun je zelf als slang ook opgegeten worden door grotere slangen. Dat maakt het dan wel weer spannend. 

Geef een reactie