Technology

Op welke manieren kun je prepaid internetten?

Op welke manieren kun je prepaid internetten

Wanneer je gebruik wilt maken van het internet, kun je allereerst natuurlijk gebruik maken van een WiFi-netwerk. Is deze (tijdelijk) niet beschikbaar, ben je onderweg of weet je niet zeker of een bepaald WiFi-netwerk wel veilig is? Dan is prepaid internet een goede oplossing. Er zijn echter meerdere manieren om gebruik te maken van prepaid internet. In dit artikel worden deze manieren toegelicht.

Voordeligste oplossing voor prepaid internet

Uiteindelijk is het voor de meesten van belang dat ze voordelig  en veilig kunnen internetten. Dat is mogelijk met een data simkaart. Dit zijn specifieke internet simkaarten waarmee je dan ook alleen kunt internetten.

Een data sim is een prepaid kaart. Dat betekent dat je zelf bepaalt wanneer je opwaardeert en wanneer je dat niet doet. Je hebt geen maandelijkse kosten, wat voor velen al ontzettend scheelt wanneer het gaat om totale kosten voor prepaid internet. 

Met een prepaid data simkaart betaal je lagere tarieven dan de meeste andere vormen van prepaid internet, én zit je niet vast aan een abonnement of tijdelijke bundel. Dit maakt een data sim de voordeligste oplossing voor prepaid internet.

Andere vormen van prepaid internet

Naast een data simkaart kun je ook nog op andere manieren prepaid internetten. Dat zijn:

  • Normaal prepaid opwaarderen met een prepaid simkaart
  • Gebruik maken van een prepaid internet bundel 

Prepaid opwaarderen

Wil je gewoon simpel gebruik maken van een prepaid simkaart en hiermee prepaid internetten, dan kan dit uiteraard. Je kunt dan opwaarderen naar wens. Het voordeel hiervan is dat je met een prepaid simkaart ook kunt bellen en sms’en. Wel kom je iets duurder uit dan met een prepaid data sim of een prepaid internetbundel.

Prepaid internet bundel

Wil je liever voordeliger prepaid internetten, dan kun je ook kiezen voor een prepaid internet bundel. Hierbij ontvang je voor een bepaalde periode (meestal een maand) een bundel voor een scherp tarief.

Dergelijke bundels kun je vinden op de pagina prepaid internet van Prepaidsimkaart.net. Daar is het ook mogelijk om bundels te vergelijken.

Conclusie

Er zijn, zoals blijkt uit dit artikel, meerdere manieren om met prepaid te internetten. Waar jij voor kiest, hangt dus af van je eigen voorkeuren. Wil je alleen internet, dan is de prepaid data simkaart een voordelige oplossing. Anders kun je kiezen voor een prepaid simkaart. Er wordt hierbij een onderscheid gemaakt tussen normaal opwaarderen en een internetbundel. Hierbij is een bundel wat voordeliger, maar is het wel van belang er rekening mee te houden dat deze bundel tijdelijk (vaak een maand) loopt.

Geef een reactie