MannensportTips

Voetbal wedden: wat zijn de beste competities om op in te zetten?

Voetbal wedden

Wanneer we op voetbal wedden, dan doen we dit het liefst in een competitie die we kennen. Zo zijn er de binnenlandse competities die we vaak op de voet volgen, en waar we dus een beetje meer kennis over hebben bij de keuze voor een weddenschap. Denk natuurlijk aan de Eredivisie, de Tweede en Derde divisie en de Super Cup. Er is echter nog veel meer aanbod. Bookmakers coveren de wedstrijden uit alle grote en kleine competities wereldwijd. Dat betekent voetbal uit Europa, maar ook uit de Verenigde Staten, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Overal waar voetbal op een professioneel niveau wordt gespeeld, daar kan jij als speler je geld inzetten. Welke competities zijn het meest interessant om je geld op in te zetten?

In de grote competities op voetbal wedden

Voor het prestige zouden we zeggen dat we het liefst op de allergrootste competities inzetten. Dit zijn in de regel de ‘vier grote’ in Europa: de Bundesliga, Serie A, Premier League en La Liga. In deze competities nemen wekelijks de grootste spelers en teams het tegen elkaar op. Denk aan teams als Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Bayern München en Juventus. Maar ook de meest bekende spelers als de Bruyne, Messi, Christiano Ronaldo en van Dijk mogen we niet vergeten. Dit zijn de competities en spelers waar je graag je geld op inzet. 

Alles is live te volgen 

Het leuke van op voetbal wedden in de grootste competities is dat je in principe alles live kunt volgen. Is het niet live op televisie, dan volg je de wedstrijden wel op internet of via een stream bij je vaste online bookmaker. De grote competities trekken veel bekijks en grote sportkanalen investeren flink om je van alles op de hoogte te houden. Hoe beter je alles volgt, des te meer kans maak je om de juiste voorspellingen te doen. Daarnaast is het ook gewoon leuk om je favoriete clubs op de voet te volgen en hun wedstrijden allemaal te kijken. Maar je kan natuurlijk ook een totaal andere club of competitie gaan volgen voor de weddenschappen. Deze kennis kan je dan ook weer inzetten om succesvol te wedden op voetbal. 

Geef een reactie