Tips

Waarom auto beplakken met stickers?

auto

Tegenwoordig zie je steeds meer auto bestickering voorkomen. Je kunt ervoor kiezen om een paar stickers te plakken op de ruiten, maar wat echt bekend is, is het wrappen van je auto. Het is als het ware een grote sticker over je auto heen plakken om zo het uiterlijk te veranderen. Maar er zijn meer redenen om stickers op je auto te plakken. Wat zijn die redenen? Dat lees je hier:

Naamsbekendheid vergroten

Je Auto beplakken met stickers of magneetstickers is een goede manier om je naamsbekendheid te vergroten. Via deze weg maak je reclame zonder dat mensen het écht doorhebben. Mensen die langslopen en de stickers op de auto zien, zullen niet gelijk denken:” wat een leuk bedrijf!” Deze mensen zullen echter wel opslaan wat zij gezien hebben. Een keer zullen zij weer aan de sticker denken. Dit komt, omdat er een signaal gestuurd werd naar je hersenen op het moment dat de sticker in het zicht kwam. Een sticker vergeet je niet.

De stickers trekken dus de aandacht van vele mensen zonder dat zij het echt doorhebben. Wanneer er meerdere stickers zijn verspreid over meerdere auto’s en er steeds weer een auto met dezelfde sticker langsrijdt. Dan zal de persoon het ook onthouden. Hoe meer stickers en dus hoe meer reclame, hoe beter. 

Een mooi uiterlijk

Je auto beplakken met magneetstickers kan dus dienen als een vorm van reclame, maar ook kun je het gebruiken als een vorm om je auto te pimpen. Je beplakt je auto dan als het ware met een grote sticker die je een totale make-over brengt aan de auto. Zo kun je gaan van een volledig zwarte auto, naar een prachtig roze auto.  

Stickers blijven goed

Stickers blijven goed, dat is een feit dat meewerkt. Echter blijft niet elke sticker goed in elk weer. De enige sticker die bestendig is tegen elk weer, is de magneetsticker. Deze stickers stoten regen of sneeuw af en verkleuren niet bij te veel zonlicht. Deze werken dus goed op de auto of in andere ruimtes.

Denk jij eraan om reclame te maken door middel van stickers? Probeer het dan eens uit en merk dat jouw naamsbekendheid zal stijgen. Het is een leuke en niet al te opvallende manier van reclame maken. Mensen worden soms afgeschrikt als de vorm van reclame maken te groot is. Dit is een subtiele manier dat mensen aantrekt. Probeer de magneetstickers op de auto eens uit!

Geef een reactie