Algemeen

Borden bedrukken

Je voelt het zomer komt eraan. Het wordt dan tijd om de borden uit de kast te halen om een BBQ te uw medewerkers. TBTB.nl bedrukt borden met een door u gekozen afbeelding, logo of tekst. Laat uw borden bedrukken bij TBTB.nl en profiteer van onze goedkope voordelige prijzen en uitstekende service.

Waarom borden bedrukken

Borden bedrukken voor uw bedrijf is een heel leuke voor een etentje, BBQ voor uw medewerkers. Want eerst beloon je je hardwerkende medewerkers voor hun harde werk voor de zomer. De borden helpen om de waardering gevoel op te wekken. Wanneer uw medewerkers hun eten pakken met de bedrukte logo op het bord krijgen hun gevoel dat het bedrijf voor hun is en dat gaat hun een goed gevoel geven. Het is heel belangrijk om de jouw medewerkers waardering te geven. Sommige medewerkers kunnen in dip zitten door dingen in hun leven en door bijvoorbeeld een BBQ te houden gaan ze beter over hun zelf voelen en zo gaan ze met beter gevoel naar werk dat verandert naar beter resultaat op het werk en zo meer winst voor het bedrijf.

Heeft u een restaurant is een bedrukte bord het beste wat je kan nemen want als mensen bij eten en hun zien jouw logo op de borden geeft dat een bepaald imago en zo bouw je naamsbekendheid op. Het is dus een ideale promotiemiddel voor uw restaurant.

Je kunt ook borden weg geven voor speciale feestdagen bijvoorbeeld voor kerst dat op komt of zo uw naamsbekendheid op te bouwen. De opties met borden bedrukken zijn groot je kan kiezen voor een glazen bord of een kartonnen bord en dat kun je weer gebruiken voor als geschenk, decor of je om te verkopen.

Borden met tekst of foto

Naast dat je borden kan laten bedrukken met je logo kunt u ook een tekst of een foto bedrukken. Met de tekst moet je bedenken wat je gaat zetten wie je doelgroep is. wil je het voor je personeel of voor je zakenpartners.

Dan weet je duidelijk wat je wil. Met de foto als je een leuke foto heb of je wil liever plaatjes op uw bord. Kunnen we dat voor uw bedrukken zo geef je meer beeld voor uw doelgroep.

Geef een reactie