Tips

Wat zegt de kleur van jouw iPhone over jouw karakter?

iphone

Als je een nieuwe telefoon gaat uitzoeken dan kijk je natuurlijk ook naar de kleur van het toestel. Maar wat veel mensen niet weten is dat de kleur van jouw telefoon onbewust iets zegt over jou als persoon. Over hoe jij in het leven staat en wat jouw karaktereigenschappen zijn. Ben je benieuwd naar wat de kleur van jouw telefoon zegt over jouw karakter? Je leest er in dit artikel vanalles over!

Nog op zoek naar een nieuwe telefoon?

Ben je nog op zoek naar een nieuwe telefoon en wil je hier niet teveel geld aan uitgeven? Dan is een refurbished iPhone of andere refurbished smartphone een uitstekende keuze! Deze toestellen worden volledig gecontroleerd en onderdelen worden vervangen waar nodig. Een refurbished telefoon is hierdoor niet van een nieuwe te onderscheiden en is stukken voordeliger! Je bespaart namelijk tot honderden euro’s! Maar dan over de kleuren van een telefoon. Wat zeggen die eigenlijk over jouw karakter?

Zwart

Oké, technisch gezien is zwart natuurlijk geen officiële kleur, maar zwart zegt wel degelijk iets over jouw persoonlijkheid. Zwart wordt vaak geassocieerd met agressie, woede en duisternis. Mensen die een zwarte telefoon hebben zijn vaak wat rebelser en hebben iets mysterieus over zich. 

Goud

De laatste jaren zijn gouden telefoons enorm populair geworden. Goud straalt luxe uit en dat zegt dus ook iets over jouw karakter. Je houdt van mooie spullen en er mag best een merk aan hangen. Zelf zie je er altijd goed verzocht uit en je hebt een bepaalde klasse.

Wit

Vroeger stond wit als symbool voor onschuld, tegenwoordig zegt wit dat je er goed bij zit! Wit wordt snel vies en financieel kun je het jezelf dus veroorloven dat je witte spullen altijd schoon maakt. Denk bijvoorbeeld aan witte kleding, een witte auto of witte meubels. Ieder vlekje en ieder stofje zie je op witte dingen. Mensen met een witte telefoon zijn geordend en staan voor eerlijkheid en reinheid.   

Blauw

Heb jij een blauwe telefoon? Dan heb je veel zelfvertrouwen! Blauw is namelijk de kleur voor stabiliteit en kracht. Voor je gevoel kun je de hele wereld aan, je weet wat je doet en je bent betrouwbaar.  

Rood

Mensen met een rode telefoon willen altijd in het middelpunt staan. Ze houden van aandacht, maar kunnen gevaarlijk zijn. Roos is naast de kleur voor de liefde ook een kleur dat geassocieerd wordt met passie en agressie.

Geef een reactie