Tips

Welke aanstekers zijn het populairst op dit moment?

Je bent op zoek naar een nieuwe aansteker en je bent benieuwd wat er allemaal verkrijgbaar is. Je wilt natuurlijk de beste aansteker. Eentje die lang mee gaat, van stevig materiaal is gemaakt en er ook nog goed uitziet. Dit overzicht van de beste aanstekers zal je zeker op weg helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Handige mini aanstekers

Kies voor een kleine aansteker die gemakkelijk in de hand ligt. Deze stevige mini aanstekers kunnen goed tegen diverse weersomstandigheden en ze gaan niet snel stuk. Ze zijn daardoor heel veilig in gebruik. Een leuke bijkomstigheid is dat ze verkrijgbaar zijn in veel leuke felle kleuren. Een minpunt is dat ze snel leeg zijn en dan weggegooid moeten worden. 

Aanstekers met een klik

Heel populair zijn de stevige openklapbare aanstekers met een deksel. Deze aanstekers zijn stoer en aangenaam in het gebruik. Door de afsluitbare deksel zijn ze veilig en ook niet meteen herkenbaar als aansteker. Ze zijn gemaakt van metaal en daarom perfect om te laten personaliseren. Laat er een bedrijfslogo of je naam in graveren voor een unieke uitstraling. Deze aansteker is handig bij te vullen en is daarom duurzaam in gebruik. Je gooit hem niet gauw weg.

Plastic wegwerpaanstekers

Misschien kies je liever niet voor duurzaam en wil je juist een aansteker die licht en snel is in gebruik. Dan is de plastic wegwerpaansteker echt iets voor jou. Ze zijn niet zo zwaar als de duurzame variant en ze passen makkelijk in je zak. Ondanks het feit dat ze van plastic gemaakt zijn en maar kort meegaan, voldoen deze aanstekers wel aan alle veiligheidsvoorschriften. Vaak worden ze gemaakt van gerecycled plastic, wat de aansteker toch een duurzaam tintje geeft. Ook handig is dat je de sterkte van de vlam kan aanpassen. 

Plasma aanstekers

Ten slotte kan je een plasma aansteker kopen. Deze elektrische aansteker is oplaadbaar. Je hoeft hem daardoor nooit meer bij te vullen of weg te gooien als hij leeg is. Met de bijgeleverde USB kabel laat je de aansteker makkelijk op. Binnen een paar uur is de aansteker weer klaar voor gebruik. Een duurzame aansteker dus.

Geef een reactie