Tips

Bent u op zoek naar nieuwe tuinstoelen?

Tuinstoel

Tip 1: Kies de juiste tuinstoel voor jou

Tuinstoelen kopen hoeft niet moeilijk te zijn. In het begin is het belangrijk om te weten hoe u de keuze van tuinstoelen kunt beperken en hoe u een start kunt vinden voor het zoeken naar een tuinstoel. Het is ook belangrijk voor welk doel en door wie de tuinstoel wordt gebruikt. Het maakt veel uit of de tuinstoel meer wordt gebruikt door senioren of kinderen. De doelgroep kan dus bepalend zijn voor welke tuinstoelaankoop de juiste is. Bij Kees Smit tuinmeubelen hebben we een groot assortiment tuinstoelen.
Met het grote aanbod raak je snel het overzicht kwijt, maar met hulp van de doelgroep is de keuze makkelijker. Zo is een eetkamerstoel geschikt voor gezinnen met kinderen, wat niet verstelbaar is omdat tuinstoelen van dit type zeer stabiel zijn. Een verstelbare tuinstoel is comfortabeler voor ouders, omdat hij zowel in de zon als als eetkamerstoel kan worden gebruikt. Voor kleine tuinen zijn stapelbare of inklapbare tuinstoelen een goede optie omdat ze gemakkelijk op te bergen en op te bergen zijn. Stabiele stoelen die niet kunnen worden opgevouwen zijn meestal geschikt voor senioren. Kees Smit heeft ook tuinstoelen, hangstoelen, barstoelen, kinderstoelen en schommelstoelen in het assortiment. Zo heeft iedereen zijn eigen versie van een tuinstoel die het beste bij hem past. Bij Kees Smit vind je echter niet alleen veel verschillende soorten tuinstoelen, maar ook verschillende soorten materialen waaruit ze zijn gemaakt. Of het nu gaat om houten tuinstoelen, poly rotan tuinstoelen, aluminium tuinstoelen of RVS tuinstoelen – bij Kees vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Tip 2: Denk na over het doel waarvoor je de tuinstoel wilt gebruiken

Zodra je weet voor wie de tuinstoel bedoeld is, kun je gaan nadenken over het doel van de tuinstoel. Zijn ze bijvoorbeeld bedoeld voor uw eettafel? Dan zijn eetkamerstoelen met rechtopstaande zitting de beste keuze. Tuinstoelen nodig die snel en gemakkelijk kunnen worden opgeborgen? Dan zijn stapelstoelen de juiste keuze voor jou. Moeten de tuinstoelen op een klein balkon staan? Wat dacht je van opvouwbare tuinstoelen die niet veel ruimte innemen als ze niet worden gebruikt. Bedenk dus waar u de tuinstoelen voor nodig heeft voordat u ze gaat kopen.

Tip 3: Bepaal hoeveel tuinstoelen er nodig zijn

Nu komen we bij de vraag hoeveel stoelen er nodig zijn. Met hoeveel mensen wilt u plaatsnemen? Hoe groot is je familie of vriendengroep? Als de tuinstoelen aan een tuintafel staan, moet u er rekening mee houden dat niet elke tuintafel voldoende ruimte biedt voor 4, 6 of 8 tuinstoelen. Als de tafel zijn poten op de hoeken heeft, kunt u de afstand ertussen meten om te zien hoeveel tuinstoelen erop passen. Aan elk hoofdeinde past in de regel ook een tuinstoel. Om te bepalen hoeveel tuinstoelen passen, is ook de grootte van het terras of balkon van belang.

Tip 4: Combineer naar eigen smaak

Tegenwoordig hoeft niet meer alles in één kleur of materiaalsoort te zijn. Doe het gewoon anders en creëer je eigen, heel individuele tuinset, balkonset of eettafelgroep en combineer verschillende soorten materiaal. Een tuinstoel kopen kan een heel creatieve taak zijn. Zo creëer je een vrolijke mix van felle kleuren of blijf je gewoon bij de klassieke kleuren zwart, wit en grijs. Kies gewoon de kleuren die het beste bij uw tuin passen. Maar niet alleen de kleuren en materialen zijn te combineren, maar ook de verschillende soorten en modellen tuinstoelen. Een leuke trend is om verschillende vormen en designs te combineren. Zo kan uw eigen tuinmeubelset net zo bijzonder en uniek zijn als uzelf.

Tip 5: Vind de juiste tuinkussens of kussens

Heeft u gekozen voor een tuinstoel? Dan is het tijd om te beslissen over geschikte kussens of kussens. Kussens of zitkussens zijn een must voor optimaal comfort. Voor bijna elke stoel is er een passende hoes. Dunne kussens voor stoelen met hoge rugleuning zijn het meest geschikt voor stoelen met stoelen en rugleuningen van textileen. Dikke kussens voor stoelen met een hoge rugleuning daarentegen zijn geweldig voor hardere stoelen, bijvoorbeeld gemaakt van hout of metaal. Loungestoelen bieden het meeste comfort met zachte lounge kussens en voor stoelen met korte rugleuningen heeft Kees Smit speciale kussens voor low-backers. We hebben ook een selectie kussens voor stapelbare tuinstoelen voor stapelbare stoelen. Je hoeft dus alleen nog maar een kleur of patroon te kiezen. Combineer deze eenvoudig met de bestaande tuinambiance en gebruik bloemen, sierkussens, parasols of andere accessoires als leidraad bij het kiezen van de juiste kleuren of patronen.

Geef een reactie