Mannen

Hoe gebruik jij je e-sigaret?

Hoe gebruik jij je e-sigaret

Er zijn twee manieren van inhaleren als het om een e-sigaret gaat: Direct to Lung en Mouth to Lung. Voordat je een e-sigaret aanschaft moet je voor jezelf bepalen welke manier het best bij jou past. Je kunt namelijk niet op beide manieren inhaleren met dezelfde e-sigaret. Bij beide manieren hoort een eigen specifieke e-sigaret. Je leest meer over deze varianten de verschillende in deze blog. 

Mouth to lung e-sigaretten (MTL)

De MTL e-sigaretten lijken qua inhaleren het meest op ‘regulier’ roken. Je inhaleert eerst tot in je mond, vanaf waar je het verder inhaleert richting de longen, of direct weer uitblaast natuurlijk. Je hebt hierbij zelf de keuze hoe je het inhaleert. Omdat het qua inhaleren veel weg heeft van het roken van een normale sigaret, wordt de MTL vaak gekozen door mensen die willen minderen of stoppen met roken. De e-liquids gaan bij deze variant ook wat langer mee, er hoeft immers niet heel veel e-liquid verdampt te worden.

Direct to lung e-sigaretten (DL)

Met de DL e-sigaretten gaat de damp direct naar de longen, hij slaat hierbij je mond over. Omdat de longen natuurlijk een grotere inhoud hebben dan je mond kan er ook meer damp in één keer geïnhaleerd worden. Dit resulteert vervolgens in een grotere wolk die je weer uitblaast. Het heeft hierdoor wel iets weg van een waterpijp. Klein nadeel hieraan is dat je e-liquids er dus ook sneller van opraken, omdat er meer verdampt moet worden bij elke teug zal er ook meer e-liquid nodig zijn.

Meer weten over e-sigaretten?

Het kan natuurlijk goed zijn dat je nog met wat vragen zit over e-sigaretten of e-liquids. Je weet nu wat DL en MTL zijn, maar wat zijn de verdere mogelijkheden? Welke formaten zijn er? Welke smaken kun je kiezen? Hoe onderhoud je je e-sigaret? Antwoord op al deze vragen vind je bij betrouwbare webshops als Smokesmarter. Op de website van Smokesmarter vind je een breed aanbod aan e-sigaretten en accessoires. Bovendien kun je er vragen stellen aan de specialisten, zodat je zeker weet dat je een goed voorbereide keuze maakt.

Geef een reactie