Algemeen

Hoe kan je een domeinnaam doorsturen? Tips & tricks

Als je een eigen website hebt, is het van belang dat je alle manieren weet om de website te promoten. Dat kan namelijk op veel verschillende manieren die niet allemaal even succesvol zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de naam van je site op merchandise van je bedrijf te plaatsen waardoor je meer naamsbekendheid genereert. Daarnaast zijn er nog vele andere manieren om je site te promoten.

Een domeinnaam door laten sturen

Het is op verschillende manieren mogelijk om klanten naar jouw site te krijgen. Dit kun je doen door veel reclame te maken, maar als je al een andere site hebt die goed loopt, kun je ook je domeinnaam doorsturen. Dat betekent niet dat je de naam van je site kopieert en deze doorstuurt naar iemand anders, maar het wil zeggen dat je de domeinnaam van de site die al veel bezoekers heeft laat doorsturen naar je nieuwe site. Hierdoor krijg je meer bezoekers op de nieuwe site. In principe is het niet moeilijk om de domeinnaam van de ene site door te laten sturen naar de domeinnaam van de ander. Alle informatie die je nodig hebt om dit te doen kun je als het goed is vinden op de website van het bedrijf waaraan je de webhosting van je site uitbesteed.

Je site promoten

Naast het laten doorsturen van een domeinnaam zijn er nog veel andere manieren waarop je jouw site kunt promoten. Je kunt bijvoorbeeld investeren in affiliate marketing. Dat wil zeggen dat je andere sites betaalt om content te plaatsen waarin wordt doorverwezen naar jouw site. Het is dan wel de bedoeling dat de informatie rondom de link naar jouw site op zo’n manier geschreven is dat het voor mensen uitnodigend is om hierop te klikken. Als iemand op deze link klikt krijgt degene van wie de site is een beloning van jou.

Geef een reactie