Vrouwen

Je haar krullen terwijl je slaapt

In de nacht krullen maken terwijl je slaapt. Ik hoor je al denken: dit kan niet waar zijn. Echter is het de afgelopen jaren een steeds vaker terugkomend fenomeen om je haren zonder de hitte van een krultang te krullen. Met een krullen mousse en een nachtje slapen lijk je namelijk ook al ver te komen. Niet alleen bespaard dit een hoop tijd doordat je geen uren hoeft te besteden aan het krullen met een krultang, maar je bespaart ook geld. Je hoeft namelijk geen onnodige centen meer uit te geven aan de allernieuwste krultang en kan met huis tuin en keuken spullen je haar ook al krullen. Maar wat zijn nu de manieren om je haar te krullen zonder warmte? Om je daarbij te helpen, beschrijft dit artikel de meest gebruikte methodes.

T-shirt

De eerste manier van haren krullen is een manier waar we 20 jaar geleden waarschijnlijk nooit aan gedacht hadden: je haar krullen met een T-shirt. Ook hier hoor ik je al denken: dat zal toch nooit lukken. Echter zal je met de juiste stappen toch daadwerkelijk mooie krullen kunnen creëren. Je moet ervoor zorgen dat je vlak voordat je het T-shirt gaat gebruiken, je haar hebt gewassen. Zorg dat je het T-shirt helemaal oprolt en de uiteindes aan elkaar vastmaakt door gebruik te maken van een elastiekje. Vervolgens is het tijd om je haar naar voren te kammen en je haar te verdelen over het T-shirt. Rol vervolgens de plukken haar om het T-shirt en ga ermee slapen. Als je wakker wordt zal je dan ook merken dat er een prachtige bos krullen zijn gevormd.

Vlechten

Een andere optie om je haar te krullen is er een die wat meer bekend is. Je kan je haar namelijk vlechten voordat je gaat slapen, zodat je wakker wordt met krullen. Sommige mensen zullen zeggen dat dit relatief snel weer is uitgezakt, maar als je gebruik maakt van een haarmousse voordat je begint met vlechten zal je zien dat het een stuk langer in je haar blijft zitten. Dit proces kan je ook omdraaien door de haarmousse de ochtend na het slapen met de vlechten door je haar te verspreiden. Zo zorg je ervoor dat je haar meer textuur krijgt en daarmee de krullen langer blijven zitten.

Geef een reactie