Algemeen

Waarom jaloezieën in de badkamer heel goede keuze?

Badkamerjaloezieën zijn een zeer goede keuze. Er zijn verschillende soorten horizontale jaloezieën die geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes. We raden alleen houten jaloezieën af. Houten latten zijn niet bestand tegen langdurige blootstelling aan water of vocht en omdat houten jaloezieën na een tijdje schimmels kunnen veroorzaken.

PVC jaloezieën

Ben je fan van de uitstraling van houten jaloezieën, dan kun je het beste kiezen voor PVC jaloezieën met een houten look. Deze zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout, maar zijn veel gemakkelijker te onderhouden en lichter in gewicht. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren, het is de perfecte sfeermaker in elke badkamer.

Aluminium jaloezieën

Een andere optie zijn aluminium jaloezieën. Aluminium is bestand tegen vocht en is het perfecte materiaal voor badkamers. Het is ook geschikt voor kantel- en draairamen. Dit is erg handig om de badkamer te ventileren zonder de raamdecoratie helemaal te openen.

Houten jaloezieën en aluminium jaloezieën zijn blikvangers, echte juwelen en maken het interieur helemaal af. Sfeer, warmte.. Past in de meeste interieurs en met een beperkt budget. Het enige nadeel voor veel mensen is het schoonmaken. Jaloezieën zijn echte stofafscheiders. Jaloezieën schoonmaken lijkt altijd een grote klus. Doen alsof ze “later terugkomen”, worden de jaloezieën pas schoongemaakt als het echt niet meer kan. Wanneer stof zich ophoopt op de horizontale stabilisator. Gelukkig is het schoonmaken van jaloezieën tegenwoordig vrij eenvoudig. We laten u zien hoe u aluminium en houten jaloezieën schoonmaakt en er als nieuw uit laat zien!Jaloezieën reinigen is zo eenvoudig!

Jaloezieën naaste veel privacy, en vocht en vuilbestendig zijn Jaloezieën het meeste geschikt voor badkamers omdat jaloezieën makkelijk om schoon te maken is.
Jaloezieën verzamelen wel eens stof dat op de lamellen achterblijft. Er zijn verschillende manieren om je jaloezieën schoon te maken. We hebben een lijst voor je gemaakt.


zo maak je jaloezieën schoon

Pak een plumeau of doek. Sluit de jaloezieën zodat de lamellen elkaar overlappen. je kunt dan een doek, of plumeau gebruiken om het stof te verwijderen.

Pak een oude sok uit je kast en wikkel deze om je hand. Elke lamel kan dan afzonderlijk stoffen worden verwijderd. Het is goed in het grijpen van stof, omdat het stof apart kan afnemen.

Sinds enige tijd zijn er ook speciale blindborstels. Deze borstel heeft een set stoffen randen waarmee je meerdere jaloezieën tegelijk kunt afstoffen, zodat de klus nog sneller geklaard is.

Een laatste optie is een allesreiniger. In plaats van dit rechtstreeks op de jaloezieën te spuiten, spuit je de allesreiniger op een doek en werk je dit vervolgens over de jaloezieën. Dit werkt het gemakkelijkst als je de jaloezieën gesloten houdt.

Bekijk hier alle jaloezieën op maat

Geef een reactie